tag:blogger.com,1999:blog-4222954776911586646.post8988765450734710945..comments2023-03-04T11:00:16.050+02:00Comments on RECEPTES ar pODZIŅU: Pēc Tunisijas motīviemFOTO ar pODZIŅUhttp://www.blogger.com/profile/00803898979254955198noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4222954776911586646.post-69851142841233095272010-11-15T12:03:21.768+02:002010-11-15T12:03:21.768+02:00Paldies, Zane! ;)Paldies, Zane! ;)FOTO ar pODZIŅUhttps://www.blogger.com/profile/00803898979254955198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4222954776911586646.post-20700683666751056732010-11-15T11:11:26.032+02:002010-11-15T11:11:26.032+02:00Filo mīkla ir nopērkama veikalā "Sky".:)...Filo mīkla ir nopērkama veikalā "Sky".:)Zanehttps://www.blogger.com/profile/03324045600489938957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4222954776911586646.post-6347803845867120782010-11-14T08:52:16.187+02:002010-11-14T08:52:16.187+02:00Eguci - Fritēšana
Latviski šo procesu bieži apraks...Eguci - Fritēšana<br />Latviski šo procesu bieži apraksta kā vārīšanu taukos. To var darīt gan parastā katlā, gan speciālā fritēšanas ierīcē. Parasti fritē 160 līdz 200 grādu karstā eļļā. Lai noteiktu, vai eļļa katlā ir pietiekami uzkarsusi, tajā iegremdē koka karoti un vēro – ja ap to parādās gaisa burbulīši, var sākt fritēšanu.<br />Iegremdējot katlā produktus, dari to pamazām, jo pārāk daudz, it sevišķi saldētu, produktu atdzesē eļļas temperatūru un salīp.FOTO ar pODZIŅUhttps://www.blogger.com/profile/00803898979254955198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4222954776911586646.post-76847010550390220602010-11-14T06:00:20.702+02:002010-11-14T06:00:20.702+02:00jā , un ko nozīmē fritē , vai tas būtu cep eļļā ?jā , un ko nozīmē fritē , vai tas būtu cep eļļā ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4222954776911586646.post-85847281796976829472010-11-14T05:58:48.303+02:002010-11-14T05:58:48.303+02:00zinot ka manna ir smalki malti kviešu putraimi , k...zinot ka manna ir smalki malti kviešu putraimi , kurus vēlāk skrotē - tas ir padara kaut kādā veidā apaļus (tik priekš kam ?) , varētu mēģināt uztaisīt teiksim : Latviskā tunisijas mīkla jeb Tunisijas pīrāgu mīkla latviešu gaumē ? No kā ? No rupji bīdelētiem kviešu miltiem , ir taču rupji malti rudzu milti , no kuriem cep mājas maizi , tāpat ir rupjbīdelēti kviešu milti no kuriem cep "nesmuku", pelēcīgu baltmaizi mājās un kuras ātri sakalstot... bet sakaltusi ar ķīselīti tik gārdaAnonymousnoreply@blogger.com