Uz maizītes ir citronu ievārījums.
Citronu kārtīgi nomazgā un ar visu mizu sarīvē uz smalkās rīves un sajauc ar cukuru vai medu.
Baltās olas speciāli sūtītas no laukiem. :)) Izrādījās, ka Rīgā nekur nevar dabūt. Visi tagad tirgo brūnas!
Tostmaizes ar brinzas sieru un papriku.
Brinzu sajauc ar pāris karotēm krējuma vai kefīra, lai nav tik sāļš. Arī smērēt uz maizītes tā ir vieglāk.
Papriku nomazgāt un izgriezt kājiņu ar sēkliņām. Papriku cep krāsnī līdz miza ir apcepusies un kļūst kā apdegusi. No paprikas noņem mizu un sagriež. Vieglāk miziņu noņemt ir, ja papriku uzreiz pēc krāsns ieliek maisiņā un atdzesē. Tad izņemot no maisiņa miziņa tīri labi nāk nost.
Tādā veidā var vairāk paprikas sagatavot un saliekot trauciņā glabāt ledusskapī.
1 komentārs:
ar tasi karstas tējas palien zem segas noskatīties kādu labu filmu.... šitais gan baigi labais variants ir .
Ierakstīt komentāru