Es jau vienu pastētes variantu esmu rādījusi, tagad parādīšu otru.
Mājas pastēte
Šai pastētei ņem pusi uz pusi aknas un treknāku cūkgaļu.Gaļu sagriezt gabaliņos un apcept uz pannas vispirms cūkgaļu un tad tajos taukos akniņas. Visu salikt vienā katlā, pieliet klāt ūdeni, vienu sīpolu, pāris burkānus, pāris ķiploku daiviņas, sāli, piparus un vārīt līdz gaļa ir mīksta. Atdzesēt. Tad ir jāsamaļ viss kopā - var gaļas maļamā mašīnā, var blenderī.. To buljonu, iekš kā vārījās gaļa, arī jālej klāt. Masai jābūt pašķidra krējuma biezumā - tā sastings! Tad salej formiņas un saliek ledusskapī.
Pāris stundu laikā pastēte ir gatava!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru