Vistas kramblis

Sveiciens visiem Līgo svētkos! Nu jau visi ir nosvinējuši un tagad ir jāatpūšās no svinēšanas :))

Wild flowers


  Un pēc visiem svētkiem gribās kaut-ko vieglu un garšīgu!  Šajā receptē var izmantot  dažādas gaļas pārpalikumus, kas palika pāri no svētkiem. 



4 porcijām vajadzēs:
2 vistas filejas;
6 puravi;
100ml saldā krējuma;
100g auksta sviesta;
150g miltu;
80g Parmezāna siera;
sāls, pipari pēc garšas.
Puravus sagriezt  un apcept sviestā (20g), pārkaisīt ar sāli un pipariem, pārliet ar saldo krējumu un sautēt apmēram 10 min.
Vistu sagriezt strēmelītēs un apcept sviestā (25 g)
Atlikušo sviestu sakapāt ar nazi, pievienot sarīvētu sieru un miltus un visu samīcīt līdz veidojās drupačas.
 Formiņās salikt puravus ar saldo krējumu, pa virsu vistas fileju un pārkaisīt ar drupačām. Cept 180 grādos apmēram 25 min.
crumble



Man veikalā piemirsās nopirkt puravus, tāpēc tos es aizstāju ar parastiem apceptiem sīpoliem. Un pievienoju pāris karotes asās tomātu mērces
Parmezāns man arī nebija, tāpēc drupačām es  pieliku smalki sakapātus ķiplokus, smalki sakapātas dilles, sāli un piparus.

Crumble

Nav komentāru: