Idejas Ziemassvētku dāvanam

Laikam pienācis laiks izslaucīt putekļus no bloga kaktiem ))))
Pēkšņi parādījušies vārdi un ir ko teikt )))

Visa pasaule gatavojās Ziemassvētkiem - tie jau pavisam drīz. Es parasti ilgi nevaru izdomāt ko un kam dāvināt un tad pēdējā brīdī skrienu uz veikalu. Šogad man noteikti būs garšīgas dāvanas un vēlos piedāvāt pāris idejas arī citiem. Lai nebūtu pēdējā brīdī jāmokās ))))

Ieraudzīju veikalā šo trauku, man tas iepatikās. Tukšus traukus neiesaka dāvināt māņticības dēl. Bet ja tos piepilda ar kādiem garšīgiem cepumiem, tad nu jau cita lieta. Cepumi arī neparasti - ar citronu un lavandu, ļoti ātri pagatavojami.
Lavender-lemon cookies


Vaniļas esence. Tagad veikalos praktiski nenopērkama lieta, bet var pagatavot pašiem. Un ja to pagatavo vēl kādā skaistā pudelē....

Ja Ziemassvētkos esat aicināti uz sālsmaizi, tad var uzdāvināt šādu garšvielu sāli. Arī Omītēm, kuras iecienījušās Vegetu, labāk prezentēt šādu - no dabīgām izejvielām.
P1017366

Vēl viena ideja, kā uzdāvināt burku miltu vai makaronu glabāšanai. Es gan priekš foto ņēmu mazāku, bet dāvināšu lielu, ar aiztaisāmu vāku. Iekšā sausais maisījums ļoti vienkāršas un garšīgas šokolādes kūkas pagatavošanai. Vajadzēs tikai pievienot pāris glāzes piena.
P1017429

Visas šīs receptes publicētas jaunajā "Dienas ēdienu" numurā, kas iznāks rīt, 7. decembrī.

Nav komentāru: