Otrās dienas salāti ATMODA

Es neesmu vēl satikusi cilvēku, kuram vismaz vienu reizi mūžā nav bijušas paģiras! Nu jau kur tas laiks, kad arī pati nedzeru tā, ka nākamajā dienā ir jārunā ar balto draugu, bet gadās tak visādi :)))
Šī ir unikāla recepte - ir gan gaļa, gan marinēts grurķītis, gan gurķu marināde
Pie šiem salātiem nebūs pa skādi arī kādi 50 g auksta šnabīša tāda smuki sasalušā glāzītē )))


025
Recepte



Uz šīm divām porcijām es ņēmu

1 vistas fileja
4 marinēti gurķi
marināde no vienas gurķu burkas
zaļie lociņi

Vārītu vistas fileju, marinētus gurķus un lokus sagriež. Visu kārto šķīvī vai glāzē ( glazītes man no saldētavas bija). Pārlej ar marinādi, kam pievieno 1 ēd. k etiķa un 1 t.k. mārrutku

Nav komentāru: