Netradicionāli- tradicionāla cepta ola

Man ļoti gribas parādīt arī šo ideju!

Cepta ola skaitās Anglijas tradicionālās brokastis, ar bekona šķēlīti, maizi un kafiju. Bet man šķiet, ka cepta ola ir visu laiku un tautību tradicionālās brokastis! Ar šī ēdiena pagatavošanu tiks galā pat tas, kam kulinārija nav stiprākā puse!

02






01




Olu vajag uz nakti ielikt saldētavā un sasaldēt. No rīta izņemt ārā un mazliet atkausēt - kādu stundu būs pietiekami vai arī var ielikt mikroviļņu krāsnī vai karstā ūdenī, lai būtu ātrāk. Tad olu baltumu atdala un uzcep. Bet dzeltenums tā arī paliek kā bumbiņa apaļa. Interesanti ir tas, ka dzeltenums nesasalst un paliek mīksts kā pasta. Ar šo pastu var apsmērēt maizes šķēlītes. Ļoti garšīgi!





03

Nav komentāru: