Pesto
Es pat nezinu, ko te daudz stāstīt... Tipiska itāļu recepte. Tradicionāla itāļu mērce.
Recepte:
baziliks;
olīveļļa;
rieksti;
Parmezāns;
ķiploki
No bazilika noplūkāt lapiņas un salikt blenderī. Pievienot riekstus, ķiplokus, rīvētu sieru un pārliet ar eļļu. Visu sablenderēt.
Mērci liek klāt pastai, salātiem, apceptiem kartupeļiem
Recipe:
pine nuts (can use walnuts if you prefer)
garlic
fresh basil leaves
extra virgin olive oil
parmesan cheese to taste (optional)
salt and pepper to taste
Lightly chop the basil leaves. Peel and loosely crush the garlic. Take all the ingredients and throw them in a food processor. Pulse until a paste forms.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
1 komentārs:
Kolosāla recepte! paldies! Un nebūšu pirmā kas slavē jūsu foto. Ēdienu bildes jums padodas īpaši gardas, jo pirmkārt jau ēdienu ieraugam!
Prieks apmeklēt šo blogu!
Inese
Ierakstīt komentāru