Komentāri un jautājumi

Esmu saņēmusi uz e-pastu jautājumu, kas attiecas uz šo recepti


Jautājums bija sekojošs - meitene ir izmēģinājusi un nekas neesot sanācis; sula no apelsīniem iztecēja pannā un palika tikai tās cīpsliņas un ādiņas. Atbildēšu  šeit arī un oriģinālrecepti arī papildināšu, lai to zin arī tie, kas vēl nav mēģinājuši.  Pannai jābūt karstai, ļoti karstai, jo apelsīni ir jāapcep, nevis jāsautē. Jācep burtiski pāris minūtes no katras puses. Vēl labāk būs, ja jums ir grils, tad sanāks vēl labāk. Un uz pannas kā taukvielu nekādā gadījumā neizmantot eļļu - tikai sviestu, un to pašu ļoti minimāli. Sviests karamelizē, poras aizvelkās ciet augstā  temperatūrā un sula paliek apelsīnos iekšā.

Turpmāk visus jautājumus varat uzdot komentāros. Esmu veikusi dažas izmaiņas un tagad katrs, kurš vēlas, varēs uzdot jautājumu un pakomentēt! Laipni lūgti!

Nav komentāru: