Februāris - ēdam zaļi!

Gribēju šodien padalīties ar citu recepti no jēra gaļas, bet vel šis-tas palika nenobildēts un tāpēc sākšu februāri ar veselīgu un zaļu ēdienu!

Biezpiena rulete no ķīniešu kāpostiem

02


1 ķīniešu kāposts
300 g biezpiena Rasa
1 sarkanā paprika
1 dzeltenā paprika
2 ķiploka daiviņas
dilles
pētersīļi
baziliks
zaļie lociņi
sāls, pipari pēc garšas

Papriku nomazgāt, iztīrīt no sēklām uz sagriezt kubiņos.
Ķiplokus notīrīt un smalki sakapāt.
Zaļumus smalki sakapāt.
Biezpienu saspaidīt ar dakšiņu, sajaukt ar zaļumiem, papriku un ķiplokiem un ielikt ledusskapi uz minūtēm 30.
Kāpostam nogriezt "dupsi". Izrullēt aptuveni pusi no kāpostgalvas kustībā no sevis tā, lai lapiņas būtu uz galda viena otrai virsu kā zvīņas. Pārējo mēs izmantojam citās receptēs. Uz lapām salikt biezpienu, izlīdzināt un sarullēt atpakaļ ai veidojas rulete. Ietīt plēvē un ievietot ledusskapī minimums uz 1,5 stundām.
Ruleti sagriezt apmēram 1,5 cm biezas šķēlēs.

01
Avots - gastronom.ru

Vēlos atgādināt, ka vēl joprojām norisinās konkurss, kurā var laimēt pannu Green Pan, uz kuras gatavot lieliskus un veselīgus ēdienus. Mēs vēl joprojām gaidām no jums veselīgas un zaļas receptes! Tā nu sanāk, ka finālā mums būs par vienu pretendentu mazāk. Šonedēļ, diemžēl, nav receptes, kura varētu pretendēt uz galveno balvu.

Nav komentāru: