Vistas kotletes uz kanēļa standziņām
vistas fileja (malta)
kanēļa standziņas
smalki sakapāti pētersīļi
sāls, maltie balti pipari
saldā paprika (pulveris)
mazliet čili piparu
sasmalcināti ķiploki
1. Malto gaļu kārtīgi sajaukt ar pārējām sastāvdaļām.Ielikt ledusskapī uz pāris stundām, lai ievelkās.
2. Izveidot kotletes un iestiprināt pa vidu katrai kanēļa standziņu
3. Var cept uz grila, var uz pannas, var krāsnī apmēram 10 min. 180 grādos.
Un sarkano kāpostu salāti ar magonēm un koriandru.
Parastos kāpostus un sarkanos kāpostus (apmēram pusi uz pusi) sagriezt un ar rokām vai stampiņu saspaidīt kopā ar sāli un cukuru. Tad kāposti dos sulu un būs mīkstāki.
Mērcei - Lakto sajaukt ar citronu sulu un pārliet pāri kāpostiem.
Sausā pannā apcept magones ar koriandru un pārkaisīt pāri salātiem.
Šie ēdieni labi derēs gan ikdienai, gan svētku galdam, gan bērnu svētkos
Avots - laperla-foto.livejournal.com
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru