Sausage rolls
Recepte:
kārtainā mīkla
300g maltās gaļas
1 liels sīpols
pētersīļi
sāls, pipari pēc garšas
ola apsmērēšanai
Sīpolu smalki sagriezt.
Zaļumus smalki sakapāt.
Visu sajaukt kopā ar malto gaļu un pievienot sāli un piparus pēc garšas.
Mīklu izrullēt, sagriezt 15 cm platās loksnēs. Pa vidu uzlikt malto gaļu un ietīt mīklā. Šuvei jābūt apakšā.
Ar asu nazi sagriezt 4-5 cm lielos gabalos un ar šķērēm augšpusē krusteniski iegriezt caurumiņus. Pa šiem caurumiņiem nāks laukā karstais gaiss un gaļa nesarausies tik ļoti.
Pīrādziņus apsmērēt ar olu un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 20 min.
Var pasniegt gan karstus, gan aukstus. Ja izveidot rullīšus lielākus, tad var tādus pasniegt arī kā pamatēdienu, piemēram ar dārzeņiem.
Avots - julimaxi.liejournal.com
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru