Sarkanas ar kauliņiem

Es vēl nedaudz parādīšu saldos ēdienus, kas tapuši vasaras laikā ( šobrīd ir tik patīkami skatīties uz šim fotogrāfijām) un tad arī kaut-ko citu pagatavosim, ok?

011
Šī ir tā pati kūka, kas iepriekš bija redzama kā ķiršu kūka.
Es beidzot atradu arī lapiņu, kur šo recepti pierakstīju un turpmāk apsolos uzreiz pēc degustēšanas un fotogrāfiju apstrādes receptes pierakstīt! Jo īpaši - veiksmīgas!

Tātad:

800-900 g plūmes( vai citas ogas-augļi)
100g miltu
3 auksti olu dzeltenumi ( obligāti no ledusskapja)
150ml saldā krējuma
100g cukura
sāls un cukurs apbēršanai

Olas dzeltenumus saputot ar cukuru, pievienot miltus, sāli, saldo krējumu un es vēl pustējkaroti cepamo pulveri pievienoju. Formu izklāt ar cepamo papīru un ieliet mīklu. Plūmes sagriezt uz pusēm, atbrīvot no kauliņiem un salikt pa virsu ar ādiņu uz augšu.. Cept cepeškrāsnī līdz gatavībai. Izņemot karstu apbērt ar cukuru.

09


012


010

Nav komentāru: