Rudens zupa
Vīramāte saka, ka tas ir drīzāk sautējums, nevis zupa. Bet man garšo tādas, kur daudz biezumu un maz šķidruma! Var jau nosaukt, kā gribās - mazāk garšīga viņa no tā nebūs!
Recepte
vistas fileja
kabači
baklažāni
sīpoli
tomāti
burkāni
kartupeļi
ķiploki
sāls
garšaugi
Uz pannas apcep sasmalcinātus dārzeņus. Griešanas veids, tāpat kā daudzums - jūsu ziņā. Vienīgais - ķiplokus arī apcept ! Un tad salikt katliņā, pārliet ar ūdeni un vārīt līdz mīksti. Tad pievieno sāli un garšaugus. Es parasti lieku dilles, baziliku, oregano, arī kādu svaigi spiestu ķiploka daiviņu! Arī gaļu es lieku tikai tagad - parasti strēmelītēs sagrieztas un apceptas.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru