Šo recepti es ieraudzīju Stokmann bukletiņā. Ļoti gribu parādīt, bet nevaru vairs bukletu atrast, tāpēc precīzas proporcijas nebūs. Kad atradīšu bukletu, tad ielikšu precīzi. Bet tagad pastāstīšu pēc atmiņas, kas tur bija
Ābolu-kēksa deserts
Uz pannas izkausēt sviestu un apcept tajā ābolu ripiņas. Tieši tāpat sviestā apcept kēksa šķēlītes. Sakārtot uz šķīvja pamīšus, ābolu slāni pārkaisot ar kanēli. Pasniedz ar medu, sīrupu vai saldējumu.
Šeit ļoti labi iederas medus-ingvera kēkss - recepte šeit
Lūk tā! Ļoti vienkarši un ļoti garšīgi!
1 komentārs:
My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!
Ierakstīt komentāru