Biezpiena pīrādziņi ar sēnēm un sieru.
Mīklai:
250g 9% Rasas biezpiena
200 g miltu
2 olas
2 tējk. cukura
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. sāls
Pildījumam:
500 g šampinjonu
2 vidēja lieluma sīpoli
125g Monterigo siera
3 ēd.k. augu eļļas
svaigi malti melnie pipari un sāls pēc garšas
eļļa cepšanai
Sēnes notīrīt no smiltīm un smalki sagriezt.
Sīpolus sagriezt nelielos kubiņos.
Uz pannas vispirms apcept sēnes un kad viss šķidrums iztvaikos, pievienot sīpolus un cept līdz gatavībai.
Sarīvēt sieru un pievienot jau atdzisušām sēnēm. Pārkaisīt ar sali un pipariem.
Visas mīklas sastāvdaļas sajaukt kopā lielā bļodā.
Mīklu sadalīt 2-3 daļās.
Darba virsmu pārkaisīt ar miltiem un izrullēt katru daļu tik plānu, cik sanāk. Ar formiņu vai glāzi izgriezt aplīšus, uzlikt katra aplīša vidū pa tējkarotei pildījuma, aizspiest ciet malas.
Pannā uzkarsēt eļļu un cept pīrādziņus nelielās porcijās uz vidējas uguns. Lai pīrādziņi neizjūk cepšanas procesā, tos jāliek uz pannas ar šuvi uz leju.
Avots - laperla-foto.livejournal.com
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru