Zupa, kura neatstās vienaldzīgu

Nolēmu piedalīties zupu recepšu konkursā.Pameklējos arhīvos un izrādās ir zupas, par kurām esmu noklusējusi... Šo kļūdu jālabo!

Tāpēc piesaku - siera zupa a-la šarlot

Apple soup



Sastāvs:
3 āboli (jebkuri, izņemot antonovku) ;
3 ēd.k. rozīnēs;
50g sviesta ;
100g kausētā siera ;
1 gl. saldā krējuma 35%;
1 gl. piena ;
1 ēd.k. cukura;
1 tējk. kanēļa

Pagatavošana:
Katliņā sajauc kopā saldo krējumu, pienu un kausētu sieru. Uzkarsē, visu laiku maisot, kamēr siers pilnībā būs izkusis.

Āboliem iztīri serdes, sagriez daiviņās un sakārto uz pannas. Pieber rozīnes, pārkaisi ar kanēli un cukuru. Sakapā sviestu un pārber pāri āboliem. Pannu uzliec uz stipras uguns. Tikko sviests sāks kūst, tā pannu noņem no uguns un kārtīgi samaisi.

Ābolus sakārto šķīvjos un pārlej pāri ar siera zupu. Pasniedz siltu.

Nav komentāru: