Nu jau pavisam tuvu ziema un aukstais laiks - nākamnedēļ sola sniegu!
Un aukstajos ziemas vakaros gribās kaut-ko karstu, asu un kreftīgu!
Asais cālis ar bietēm
500g cālis (fileja, stilbiņi)
1 biete
1 tomāts
2 sīpoli
2 ēd.k. smalki sakapātu ķiploku
1 ēd.k. korindra
1 ēd.k. piparu
1/4 ed.k. karija
2 asie čili pipari
1.Vistu ar visām garšvielām (izņemot čili piparus) izvārīt līdz tā ir mīksta.
2. Tomātu noblanšēt, noņemt ādu, sagriezt gabaliņos un uzvārīt kopā ar sarīvētu bieti.
3. Sīpolus sagriezt, apcep eļļa kopā ar čili pipariem un pievienot tomātu-biešu maisījumu.
4.Pievienot vistu, visu sajaukt un pasniegt vēl karstu.
Brīdinu uzreiz - tas ir ļoti ass! Var beigās pielikt krējumu.
Источник - expatrecipe.com
1 komentārs:
šito vajadzētu nosaukt par ... uh uh uhhh
Ierakstīt komentāru